Rólunk

Dentciklopédia egy lexikon. Egy lexikon, melyet páciensek számára fejlesztünk. Azok számára, akik minél pontosabb képet szeretnének kapni, hogy mi fog velük történni, ha belépnek egy rendelőbe.

Egy enciklopédia azok számára, akik szeretnék tudni, hogy mi a konzerváló fogászatban a matrica, mi az artikulációs papír, szeretnék látni, hogyan helyezünk be egy implantátumot, miként mozgathatók fogszabályozással a fogak, vagy hogy milyen az ideális fogkefe.

A Dentcikopédia első oldalai 2010. március elején nyíltak meg, s folyamatosan bővülnek. A fogászati lexikonunkban egyelőre főleg oktató szövegeket talál, de mivel csapatunk fő specialitása a fogászati fényképezés, az inraorális fotográfia, így hamarosan fényképek, oktatóvideók is színesítik a szócikkeket.

A Dentciklopédia még nincs kész … és soha nem is lesz. Éppen csak, hogy elkezdtük a munkát, de tudjuk mindig lesz benne újítani, bővíteni, javítani való, nem is beszélve a fogorvostudomány újabb és újabb felfedezéseiről, találmányairól.

Bármilyen hibát talál a lexikon szövegeiben, képaláírásokban, a videók szinkronjában, bármit hiányol, vagy nem talál elég tájékoztatónak kérjük jelezze, hogy minél előbb korrigálhassuk, pótolhassuk.

Bár munkánk természetesen elsősorban pácienseink gyógyítása, a fogak pótlása, beültetése, szabályozása, fehérítése …) utána teljes szabad kapacitásunkkal a Dentciklopédia bővítésén, csinosításán dolgozunk.

Sőt, ha szakmabeli orvos, fogtechnikus, medikus, dentalhigiénikus, asszisztens, akkor szívesen fogadunk konkrét – saját kezűleg szerkesztett ! – anyagokat is.

A lexikonban található szócikkek alább olvashatók, a hatékonyabb kereséshez böngéssze a kategóriákat, használja intelligens keresőnket.

Üdvözlettel,

fogorvosom.hu csapata